Terugblik Vision Board

Op dinsdag 7 februari 2017 waren we te gast bij Hoek 29 in Bodegraven. Wat een leuke en inspirerende omgeving! En wat een mooie opkomst!

Eerst vertelde Carin van Wijgerden, van Studio MieCa, iets over het ontstaan van Hoek 29. Hoek 29 is dé plek in Bodegraven voor kunst en creativiteit. De ruimte wordt gebruikt door kunstenaars, fotografen, schilders en creatieve workshops. MieCa organiseert er naailessen en creatieve workshops.

Marian van Noort leidde de workshop in met een korte meditatie om te ontspannen en te focussen op doelen. Daarna kregen de aanwezigen een groot vel en een stapel tijdschriften om deze focus te verbeelden. Dat was een kwestie van bladen doorzoeken en uitknippen/opplakken wat je aanspreekt. Tijdens de workshop was er natuurlijk ook gelegenheid voor koffie/thee en een praatje met andere zp’ers.

Het was leuk om te zien wat een Vision Board kan opleveren. Dankzij de analyse van Marian van Noort (helder.nu) was het resultaat ook een mooi inkijkje in de innerlijke wereld van de maker.