Ja, maar… wat als alles lukt? Omdenken met Platform-Z

Wat een succes! Volle bak in Het Evertshuis!

Waarom de Omdenkshow? Bij de kerstborrel in 2015 werd de vraag aan de leden van Platform-Z gesteld: ‘Wat zouden jullie willen dat Platform-Z volgend jaar gaat organiseren’? Een paar leden kwam met het idee om de theatershow van Omdenken naar Bodegraven halen! De reacties waren divers:

  • Ja-maar, dat kan toch niet?
  • Ja-maar, die show is toch veel te duur?
  • Ja-maar, hoe krijg je het Evertshuis vol?

Maar vele handen maken licht werk, en we hebben het gewoon voor elkaar gebokst. Op donderdag 6 oktober 2016 een uitverkocht Evertshuis in Bodegraven!

De acteurs van Omdenken speelden met veel humor een paar sketches, waarbij het verschil in communicatie duidelijk werd gemaakt. De meeste mensen gaan (in hun ogen) negatief gedrag contrasteren, dat is tegenovergesteld reageren. Dus proberen om een mopperende collega op vrolijken. Na de Omdenkshow over communicatie was het duidelijk: als je meebeweegt, en de ander erkent zoals hij is, kun je veel meer bereiken. Stop met de ander te veranderen. Doe er juist een schepje bovenop!

De Platform-Z leden hadden zelf ook wat leuks bedacht voor bij de borrel, een Platform-Z kwartet. Dit bleek een leuke manier om de leden meer zichtbaar maken. Verder natuurlijk een hapje en een drankje, en de gelegenheid voor nieuwe leden om zich in te schrijven als nieuw lid.  Platform-Z kijkt terug op een zeer geslaagde avond!

We hebben de foto’s op onze Facebook pagina gezet.

iowah-web-foto-grafisch-6602