Mastermind groepen

Platform-Z gaat starten met mastermind-groepen. Vaste groepjes Platform-Z-leden, die elkaar regelmatig treffen en aan de hand van één of meerdere thema’s met elkaar uitwisselen. Dat kan online of fysiek. Wekelijks of maandelijks. Onder werk- of borreltijd.

Wat is het doel van een mastermind groep? Elkaar verder helpen, kennis delen en inspireren!

Inmiddels is de eerste mastermind groep gestart, elke week online een half uur. Welke masterminds hebben we verder in de aanbieding:


Geef je business een boost! 

Kan het beter? Anders? Doe ik wel genoeg? Werk ik niet teveel? Waar moet ik op focussen? Spelen deze gedachten ook regelmatig door jouw hoofd? Je wilt van waarde zijn voor je klanten, maar je wil ook niet elke keer helemaal alleen opnieuw het wiel uitvinden. En je wilt de balans tussen werk en privé in de gaten houden. Er is meer dan alleen maar werken!

Vakinhoudelijk hoeft niemand jou iets te vertellen. Je bent een kei in je vak. Maar zou het niet geweldig zijn om met een kleine groep toegewijde mede-ondernemers regelmatig bij elkaar te komen. Het doel van zo’n ‘Mastermind’ is om elkaar te laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Juist omdat het een hechte en besloten groep is, kan en mag álles bespreekbaar zijn dat groei in de weg kan staan. En met een kleine groep leer je elkaar steeds beter kennen. En zo kan je elkaar ook steeds beter helpen.

‘Boost Your Business’ is bedoeld voor ondernemers die succesvol zijn, een bloeiend bedrijf hebben, maar die zich altijd afvragen of het beter kan. Of anders. Die het leuk vinden om regelmatig met andere zelfstandige professionals mee te denken over wat er hun leven en business speelt. Hierdoor denken al deze mensen ook met jou mee, kunnen ze je een spiegel voorhouden, je gewoon aanhoren en advies geven. Daarnaast kun je van elkaars netwerk gebruik maken. Dit is ongelofelijk waardevol en sterk en vaak maakt dat je hele grote stappen vooruit kan zetten. De kracht zit er ook in dat het totaal verschillende ondernemers zijn uit verschillende vakgebieden en dat ze volledig objectief maar wel betrokken naar je business en je leven kijken. Dit geeft verschillende perspectieven en inzichten.

Een mastermind is zowel een plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken als ook om te reflecteren en waarbinnen het mogelijk is om je als ondernemer kwetsbaar op te stellen. Dat laatste is belangrijk; we zitten meestal zo op onze eigen eilandjes (en in onze hoofden) dat deze momenten van connectie van enorme meerwaarde zijn.

Tijdens de bijeenkomsten maken we gebruik van ‘hotseats’: elke deelnemer krijgt 20 minuten om te bespreken wat er op dat moment aandacht behoeft. Dit kunnen hulpvragen of casussen zijn op elk gebied: marketingvraagstukken, advies bij het inrichten van bedrijfsprocessen of een website, tot feedback en advies over financiële zaken, persoonlijke ontwikkeling en toekomstdromen. Daarnaast staan we altijd even stil bij de volgende vragen: “Waar ben je mee bezig?”, “Wat zijn je doelen?” en “Waar heb je hulp bij nodig?”.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze mastermind? Neem contact op met Willeke de Waal, 0646156944 / info@dewaalaccountants.nl.