Uitnodiging donderdag 14 november: De meerwaarde van inclusief ondernemen

Heeft u ook moeite met het vinden van personeel in deze tijd? Wist u dat werknemers waar u niet meteen aan denkt een grote meerwaarde voor uw organisatie én uw medewerkers kunnen zijn? Denkt u wel eens aan inclusief ondernemen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Inge Nieuwenhuizen, wethouder economie en werk & inkomen van Bodegraven-Reeuwijk, nodigt u hiermee van harte uit om op donderdagavond 14 november op een nieuwe manier te kijken naar de personeelsuitdagingen van deze tijd.

Wat staat er op het programma?
17.45 uur: Inloop & mogelijkheid tot het nuttigen van een lichte maaltijd
18.30 uur: Opening door Inge Nieuwenhuizen, wethouder Bodegraven-Reeuwijk
18.40 uur: Hester ten Dolle over de meerwaarde van inclusief ondernemen, met o.a. een interview met Ben van ’t Hof van Café De Buren en een workshop ‘functie creatie’.
19.30 uur: Borrel en informeel napraten bij De Buren

Locatie
Gemeentehuis Bodegraven-Reeuwijk
Raadhuisplein 1
2411 BD Bodegraven

Komt u ook?
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Joukje Woelders via joukjewoelders@fermwerk.nl.

Hopelijk tot ziens op 14 november!
Hartelijke groet,

Inge Nieuwenhuizen (gemeente Bodegraven-Reeuwijk)
Bernhard Drost en Joukje Woelders (Ferm Werk)

 

 

Meer informatie over Hester ten Dolle
Hester ten Dolle is gespecialiseerd in inclusief werkgeverschap. Zij is ervaren met het thema vanuit werkgeversperspectief. Haar inclusieve carrière startte bij een SW-bedrijf, opgevolgd door een wetenschappelijke studie naar de verschillende organisatieculturen in relatie tot inclusief werkgeverschap. Met deze inzichten zag ze in dat de arbeidsmarkt aan zet is en heeft ze bij Accenture en De Normaalste Zaak gewerkt aan een zo aantrekkelijk mogelijk werkgeversklimaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Inmiddels helpt ze, als zelfstandige, organisaties (huidige opdrachtgever: KvK) op weg om inclusief werkgever te worden. Wat is inclusief werkgeven, om wie gaat het, wat levert het je op, en hoe past het in je bedrijf? Hester laat je anders kijken naar talenten, niet alleen omdat het maatschappelijk verantwoord is, maar juist omdat het waarde toevoegt aan je bedrijf!