Hoe je van klanten fans maakt: Eén fan per dag met Jos Burgers

Platform-Z haalt weer een inspirerende en uitdagende spreker naar Bodegraven. Jos Burgers is marketingman in hart en nieren, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker. Met veel humor laat hij je anders kijken naar werk, klanten en collega’s.

Hoe overtref je de verwachtingen van klanten? Hoe maak je van ‘gewoon’ tevreden klanten fans? Jos Burgers schreef hier een boek over: “Eén fan per dag”. Zijn motto: “Maak van je klanten fans!

Zorg dat er iemand vanavond thuis, in de kroeg, op een feestje of op sociale media het spontaan over jou gaat hebben. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw, denken met je mee en hebben het beste met je voor.”

Platform-Z organiseert op donderdag 28 september dit bijzondere evenement in het Evertshuis. Voorzitter Willeke de Waal: “Platform-Z is in een jaar tijd enorm gegroeid, mede dankzij het succes van de Omdenkshow vorig jaar. Daarom willen we dit jaar weer wat bijzonders organiseren. We hebben de mening van de leden gevraagd, en de naam van Jos Burgers kwam steeds terug. Degenen die hem hebben meegemaakt, waren erg enthousiast over zijn manier van optreden. Inspirerend, praktisch én humorvol. Naar onze mening de ingrediënten die een avond geslaagd maken”.

Bestuurslid Matthja Sterk vult aan: “Dat we Jos Burgers hebben weten vast te leggen om naar Bodegraven te komen is echt wel bijzonder te noemen. Platform-Z is immers nog een relatief kleine vereniging, maar we voelen ons erg gesteund door de gemeente en het bedrijfsleven”.

Het doel van de avond wordt verwoord door bestuurslid Iowah Munters. “We merken dat de geest van elkaar handel gunnen erg groot is in onze gemeente. Maar elkaar vinden blijkt vaak lastig. We hopen daarom dat ook grotere bedrijven ook kaarten reserveren voor ons evenement. Met een bedrijfsarrangement bieden we bedrijven en verenigingen een mooie gelegenheid om zakelijke relaties uit te nodigen, of met meerdere collega’s aanwezig te zijn. Een super origineel idee voor een gezellige avond uit!”

De Rabobank heeft direct een bestelling geplaatst voor een bedrijfsarrangement. Monique van Niekerk-Mourits van de Rabobank licht toe: “Een manier om van je klanten fans te maken is om leuke dingen voor ze te organiseren. En het is altijd leuk om iets weg te geven. Wij hebben diverse zelfstandige professionals in ons klantenbestand. Wij zijn er van overtuigd dat dit een onderwerp is dat deze groep ondernemers aanspreekt.”

Iedereen is welkom, en ook voor niet-ondernemers is deze avond zeker interessant. Bestel dus op tijd je kaarten! Meer informatie op www.platform-z.nl/agenda