Datum/Tijd
za 1 mei - wo 30 jun Hele dag


—— Datum in 2021 nog nader te bepalen ——

 

Dieter Möckelmann – ‘Digitale Fitheid’

In deze tijd is het als ondernemer meer dan ooit nodig om ‘slim’ te kunnen werken en eigentijds (digitaal) zichtbaar te zijn en te blijven.
De impact van technologie in en op het primaire proces is enorm toegenomen. Het vraagt om ‘digitale fitheid’ om deze technologie goed te snappen en in te zetten.
In deze presentatie sta ik stil bij de kansen en de mogelijkheden en wat het van jou vraagt als ondernemer. Daarbij zal ik jullie graag interactief betrekken en het gesprek met jullie opzoeken.

René Minnee – ‘De Kracht van Kernwaarden’

In de roerige tijd waarin we nu leven en waarin veel informatie vooral digitaal wordt gedeeld is het bepalen van de juiste kernwaarden ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat de juiste kernwaarden het fundament zijn van jouw bedrijf, direct de kern aangeven waarin jij gelooft en het verschil wilt maken. Door je eigen gedrag af te stemmen op je kernwaarden en deze te “framen” ontstaat er al snel een verbinding met (potentiele) klanten die niet alleen kiezen voor wat je doet maar vooral waarom en hoe je het doet. Hier gaan we het samen over hebben en zal ik je inspireren met concrete voorbeelden.

Aanmeldingen