Datum/Tijd
do 6 okt 20:30 - 22:00


De grote Omdenkshow

Platform-Z, het leukste ZZP netwerk uit jouw regio, haalt de ‘Omdenkshow over communicatie’ naar het Evertshuis.

Hoe ga je om met een lastige medewerker? Wat te doen met een boze klant, of betweterige collega? Gaat dat gedoe in de familie, met klagende medewerkers of lamlendige leerlingen nou nooit over?

De Omdenkshow over communicatie laat op humoristische en indringende wijze zien dat je lastige mensen op een radicaal andere wijze kunt benaderen. Stop ze te veranderen! Ze zijn wie ze zijn. Doe er juist je voordeel mee, ze zijn je goudmijn.

Als je een nieuw idee hebt, krijg je vaak als eerste reactie ‘ja-maar’. Mensen gaan in de weerstand. Het laatste wat dan helpt is aan ze te gaan trekken of duwen. Je benadert ze op een ja-maar manier. Hoe dan wel? Benader ze op een ja-en manier.

De Omdenkshow over communicatie is een interactief en humoristisch programma dat op onontkoombare wijze de voordelen van een ja-en manier van kijken en denken in zakelijke en persoonlijke relaties laat zien. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. Deze show is de theatrale versie van het boek ‘ik ben oké, jij bent een sukkel’ van Berthold Gunster, en is geschikt voor ieder ondernemend type en elke organisatie die wil investeren in de manier waarop haar mensen tegen zichzelf, elkaar, klanten, leerlingen, leveranciers, cliënten, aan (gaan) kijken en aan de slag wil om deze relaties te verbeteren.

Donderdag 6 oktober 2016
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 29.00 (incl. consumptie en hapje)

Bestel kaarten

 

Locatie
Evertshuis
Julianastraat 4
2411 CV Bodegraven

Aanmeldingen