Datum/Tijd
do 6 feb 17:30 - 22:30


Culirun HBT & Platform-Z

Een unieke mogelijkheid om te netwerken. En leuke restaurants in Bodegraven te ontdekken. Dat is in het kort de Culirun van Happy Business Time (HBT). Wij vinden dit het leukste evenement van HBT, dus toen we met elkaar spraken om een keer iets samen te doen, hoefden we niet lang na te denken.

Leden van Platform-Z kunnen kosteloos deelnemen aan deze 4e editie. Donderdag 6 februari, vanaf 17.30 uur verzamelen bij startpunt Pûha, Wilhelminastraat 29 in Bodegraven.

Wij sponsoren de borrel vooraf, dus we hopen dat er veel Platform-Z leden van deze gelegenheid gebruik maken. Meld je snel aan, want er is beperkt plaats!

Dank aan Happy Business Time voor deze leuke samenwerking!

 

De HBT Culirun is de meeste ideale avond om te netwerken. Tijdens de Culirun krijg je de mogelijkheid om op één avond minstens drie restaurants te (her)ontdekken. Bij ieder restaurant eet je één gerecht. Dus je verplaatst je via voor-, hoofd- en nagerecht. Aan het begin van de avond krijg je jouw vastgestelde route uitgereikt. Deze geeft aan welke restaurants je gaat bezoeken en in welke volgorde.

Wat de Culirun nu zo leuk en nuttig maakt, is dat je bij ieder restaurant andere tafelgenoten ontmoet. Zodoende maak je op een ontspannen wijze diverse nieuwe contacten. En zoals je weet, eten en drinken verbindt mensen met elkaar.

Aanmelden via: hbtclub.com/events/culirun

Geef bij aanmelding aan dat je lid bent van Platform-Z.

Aanmeldingen