Datum/Tijd
do 22 mrt 19:30 - 21:30


Workshop:
Online & Social Media Marketing

Hoe zet je jouw merk online op de kaart en hoe bouw je een community op? Bloggen, vloggen, Instagram, Facebook: er is zoveel keuze, dat merken geen idee meer hebben waar ze moeten beginnen. In deze workshop wordt ingegaan hoe je content en online media zo effectief mogelijk in kan zetten om jouw merk op de kaart te zetten en vooral: welke content en kanalen het beste werken bij jouw doelgroep.

Over Zoë

Zoë heeft in 2011 www.modernehippies.nl opgericht, een platform voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven. Er worden wekelijks inspirerende artikelen geschreven door de community van bloggers. Maandelijks wordt ook de Moderne Hippie Markt georganiseerd. Moderne Hippies bereikt 50.000 unieke bezoekers per maand; op de markt komen gemiddeld 3000 bezoekers af.
www.facebook.com/modernehippies
www.instagram.com/modernehippies

In 2016 is ze haar persoonlijke (Engelstalige!) YouTube-kanaal Professional Wild Child begonnen. Zoë maakt hierop video’s voor ‘mind, body & soul’ en neemt hierop mensen op persoonlijk vlak mee in haar leven als ondernemer en digital nomad. Inmiddels heeft ze een following van 35.000 abonnees en bereikt hiermee een nieuwe, internationale doelgroep.
www.instagram.com/professionalwildchild

Door het runnen van beide platformen is Zoë online native & social savvy. Ze geeft op basis van haar ervaring als content creator consultancy sessies en geeft workshops en lezingen aan merken om ze te helpen in de digital marketing wereld.

Netwerken en gezelligheid

Workshops en presentaties bij Platform-Z eindigen uiterlijk ‪om 21.30 uur‬, zodat er na afloop nog ruimschoots gelegenheid is om na te praten en te netwerken. Natuurlijk met een hapje en een drankje.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door PuntKomma uit Bodegraven. 

Nuttige info

Wanneer? ‪Donderdag 22 maart 2018‬
Hoe laat? Start ‪om 19.30 uur‬, inloop vanaf ‪19.00 uur‬
Kosten? Gratis voor leden, niet-leden € 15

Kaart wordt geladen...

Aanmelden

Wanneer u geen lid van Platform-Z bent betaald u een bijdrage voor deze workshop. Als u besluit lid te worden op deze avond, hoeft u geen bijdrage te betalen.

€15,00


Locatie
PuntKomma
Prins Hendrikstraat 3
2411 CR Bodegraven