Datum/Tijd
do 23 apr 20:00 - 22:00


Succesvol ondernemen; een kwestie van balans

Hoe vaak zeg je tegen iemand dat je geen tijd hebt? Geen tijd om te sporten, een dagje sauna, met vrienden wat leuks te doen of om gewoon eens een boek te lezen. Of hoe vaak heb je niet eens de energie om dat te gaan doen?

Succesvol ondernemen is meer dan alleen maar genoeg geld verdienen. Het is vooral een kwestie van balans. Zonder balans ben je geen gelukkige ondernemer. Het gaat niet alleen maar om omzet. Geld is zeker belangrijk. In geld meet je hoe je het doet. Zonder financieel doel en plan weet je niet waar je naartoe werkt. Maar zonder balans kun je gewoonweg niet gezond functioneren. We zien maar al te veel ondernemers om ons heen worstelen. Knokken voor meer klanten (want de hypotheek moet toch betaald worden), veel uren werken, vaak in de avond nog met de laptop op schoot. Een belachelijk volle agenda met amper tijd voor jezelf of je gezin.

Zoek de balans in je business en in je leven. Dát is succesvol ondernemen. Je leeft namelijk niet om te werken maar je werkt om te leven. En als je werk dan ook nog eens leuk is, dan is de valkuil misschien nog wel groter. Want hé, het is leuk om te doen dus waarom zou ik stoppen? En voor je het weet zit je opgebrand op de bank en vraag je je af of het dit allemaal wel waard was.

Hoe kan dat anders? Neem tijd voor jezelf. Niet om op de bank te facebooken maar echt tijd om te ontspannen. Zoek iets wat jou rust geeft. En plan het in. Want één zwaluw maakt nog geen zomer. Dit moet een ritueel worden. En dan zal je zien dat de balans vanzelf beter wordt en daarmee je mindset, overtuigingen en gedachten dus ook.

Vandaag is de dag om daar eens goed bij stil te staan. Tijd vrij te maken. Aan je balans te werken. Want zonder jezelf, als tool voor je bedrijf, is jouw bedrijf nergens en heeft het geen bestaansrecht. Hoe investeer jij in jezelf? In hoeverre besteed jij aandacht aan jouw welzijn? Hoe staat jouw balans erbij?

Wanneer? Donderdag 23 april 2020
Waar? Bij SAM, Rijngaarde 1 in Bodegraven
Hoe laat? Om 20.00 uur (koffie/thee vanaf 19.30 uur)
Kosten? Leden gratis, introducés 15 euro

Over Kitty de Bruyn. De kennissessie ‘Succesvol ondernemen; een kwestie van balans’ wordt gegeven door Platform-Z lid Kitty de Bruyn. Kitty heeft een praktijk voor reflexzonetherapie in Boskoop. Reflexzonetherapie heeft zijn nut bewezen bij allerhande klachten. En het helpt om jou als ondernemer in balans te brengen. Je leert hoe je kunt investeren in jezelf als belangrijkste tool voor jouw bedrijf. Je gaat naar huis met praktische tips, én je leert wat ontspannende technieken, waarmee je reflexzones op de handen kunt behandelen.

Ben je ook benieuwd hoe je jouw succes kunt borgen met een eenvoudig plan, dan zien we je graag op donderdag 23 april om 19.30 uur. Tot dan!

 

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie
Bij SAM
Rijngaarde 1
Bodegraven

Aanmeldingen

  • Willeke de Waal
  • marjan