Bart van den Belt sprak voor ondernemers in het Evertshuis

“Als jij degene bent die de meeste waarde kan toevoegen, dan ben je interessant”, aldus Bart van den Belt, die 26 november kwam spreken in het Evertshuis, georganiseerd door Platform-Z en ZZP’ers vereniging ZOOOM. Van den Belt richtte de Zakelijk Succes Academie op en is tevens spreker, coach en boekenschrijver. De zaal zat vol met mensen, veelal ondernemers, waarmee veel interactie bestond tussen elkaar en met Van den Belt.

“Wat zijn jullie grootste uitdagingen?” vraagt Van den Belt, die vrijwillig sprak die avond, aan de bezoekers. Er worden dingen genoemd als zichtbaarheid, meer omzet, meer tijd en een betere planning. Van den Belt geeft tips en deelt anekdotes van zijn eigen leven als ondernemer en zijn tijd als goochelaar. Hij deelt meer: “Wat makkelijk is om te doen is ook makkelijk om niet te doen”, en er komen revelerende geluiden uit de zaal. Tussendoor wordt een oefening gedaan om na een tijd zitten energie te krijgen.

Ook wordt steeds de vraag: “Hoe dan?” beantwoord, waarbij praktische suggesties en tips gegeven worden door Van den Belt om te gebruiken als ondernemer. Hij vat zijn lessen in zinnen samen die blijven hangen. Zo vertelde hij over het opruimen van een propje dat hem als leider van een groot team respect opleverde: “Kleine dingen hebben een grote impact op de toekomst”.

Verslag en foto: www.rebonieuws.nl